Tot op de
millimeter

Twee keer meten,
een keer zagen

Interieur moet passen als een maatkostuum. Tezamen met zijn potlood en duimstok komt Cor Spekken bij u thuis om samen te kijken naar wat er mogelijk is. Zijn handgetekende ontwerpen sluiten naadloos aan bij uw wensen en uw huis. Na zorgvuldig meten, wordt er letterlijk eenmalig gezaagd. Uw ontwerp is namelijk enig in zijn soort. Uiteraard zal na productie het meubelstuk professioneel geïnstalleerd worden.

In stand houden
van de natuur

Bij voorkeur gebruikt Cor tijdens zijn werkzaamheden materialen die FSC-gekeurd zijn en daarmee geen bedreiging vormen voor het behoud van de natuur. De meeste materialen dragen dan ook dit certificaat. De keukens of meubels zijn niet alleen duurzaam in de zin dat ze het milieu zo min mogelijk belasten, maar vooral op het gebied van een lange levensduur. De combinatie van ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw gloednieuwe keuken of meubelstuk een mensenleven lang meegaat.

Ambachtelijke
meubelmakerij

Cor Spekken is een vakman als het gaat om het ontwerpen en creëren van unieke meubelstukken en interieurs op ambachtelijke wijze. Logischerwijs gebeurt dit op basis van uw wensen als het gaat om functionaliteit, ontwerp en materiaalkeuze.