Landelijk

Een nieuwe keuken die je doet denken aan je zorgeloze jeugd. Cor Spekken is thuis in het ontwikkelen van interieur met een landelijke aard. Losgezien van het feit dat het mooi is, voelt het ook bijzonder vertrouwd. Thuiskomen was nog nooit zo fijn.

Strak

Soms is minder gewoonweg meer. Gestroomlijnde vormen en het weglaten van overbodige details geven het interieur een aangename en rustige uitstraling. Het meubilair kent geen ruwe vormen, maar is zorgvuldig gecomponeerd tot een harmonieus geheel. Kom tot rust door de eenvoudige, doch complexe ontwerpen van Cor Spekken.

Ruw

Stoere meubelen die natuurgetrouw aandoen en krachtig van karakter zijn. Een keuken met een cementen tafelblad of een hardhouten pijler verwerkt in de muur met zichtbare nerven. In het hart van de woonkamer een massieve tafel gemaakt van duurzaam hout. Het mag allemaal, en het kan allemaal. Interieur dat tegen een stootje kan.

Klassiek

Een voortreffelijke keuken met klassieke elementen. De schouw doet denken aan de bovenkant van een Dorische zuil. Ook de plinten zijn zorgvuldig afgewerkt. Het geheel komt volledig tot zijn recht met een strak zwart marmeren keukenblad.